Mavatech-tuotteiden erottuvuustekijät yhtenäiseksi viestiksi

Suomen Terästekniikka Oy on monipuolinen pintakäsittelyalan ja konepajatuotannon osaaja Hyvinkäältä. Näiden lisäksi yrityksen yksi merkittävä ja kasvava liiketoiminta-alue on omien CBRN-uhkiin (kemiallinen, biologinen, radioaktiivinen ja ydin) liittyvien puhdistustuotteiden valmistus Mavatech-tuotenimen alla.

Vaarallisten kemikaalien, biologisten yhdisteiden tai radioaktiivisista aineista johtuvan uhan vuoksi saastuneet ihmiset ja kalusto on päästävä puhdistamaan nopeasti paikan päälle. Silloin puhdistusvälineistön liikuteltavuus, keveys ja nopea käyttöönotto ovat avainasemassa. Suurempaan puhdistustarpeeseen Suomen Terästekniikka toimittaa liikuteltavia, kontteihin rakennettuja puhdistusjärjestelmiä esimerkiksi sairaaloiden yhteyteen.

Mavatech-puhdistusjärjestelmiä on toimitettu erilaisille first responder -toimijoille kuten puolustusvoimille, palokunnille, teollisuusyrityksille sekä pelastuslaitoksille ympäri maailman. Käyttäjien kirjo on huomioitu myös tuoteperheen suunnittelussa, sillä yhdenmukainen suunnittelu takaa sen, että kriisitilanteissa sotilas- ja siviiliviranomaiset osaavat käyttää kaikkia Mavatech-järjestelmiä.

Mavatech-tuotteiden erottuvuustekijät tiivistettiin TechVillan hankkeessa

TechVillan POKA-hankkeessa tiivistettiin MavaTechin erottuvuustekijät yhtenäiseksi viestiksi, jonka pohjalta toteutettiin arvolupausvideo. Tiiviin videon avulla on helppo kertoa yrityksen, tuotteiden, palvelujen tai ratkaisujen kilpailueduista. Tästä on huomattavaa hyötyä erityisesti uusia asiakkaita houkuteltaessa. Lataa maksuton pikaopas erottuvuuden tunnistamiseen ja katso Suomen Terästekniikan arvolupausvideo: